Welkom bij mijn Dashboard.

Dé inlogomgeving voor klanten van Yoga vanuit de Kern.

Verbinding beveiligd versie: 1.5
Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Overal toegang

U hebt vanaf nu overal toegang tot uw gegevens en rittenkaartinformatie. Deze gegevens staan afgeschermd online zodat u ze altijd kunt bekijken.

Makkelijk aanpassen

U kunt bijna alle gegevens die zijn opgeslagen zelf aanpassen. Zo kunt u het snel doorgeven als u bijvoorbeeld een nieuw emailadres heeft.

Sneller

Doordat u niet meer op zoek hoeft naar factuurnummers en emails met informatie kunt u nu nog sneller en duidelijker uw rittenkaartinformatie bekijken.

Meer informatie

Mijn dashboard is uitsluitend voor klanten van Yoga vanuit de Kern Castricum. Als u nog geen klant bent en meer informatie wilt klikt u hier.

Als het goed is heeft u per mail een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen waarmee u kunt inloggen op mijn dashboard. Als u alleen nog de 'oude' inloggegevens heeft (factuurnummer, geboortejaar en voornaam) kunt u contact opnemen met judith@yogavanuitdekern.nl en krijgt u uw nieuve gegevens toegestuurd.

Mijn dashboard is veel completer dan de oude rittenkaartchecker. Er zijn in mijn dashboard nieuwe functies toegevoegd maar de oude functies van de rittenkaartchecker en het ontwerp van de rittenkaartchecker zijn hetzelfde gebleven. 

Mijn dashboard is een project van

YOGA VANUIT DE KERN

© Copyright 2018 Yoga vanuit de Kern- mijn dashboard